אתר הכותבים הגדול

אתר הכותבים הגדול

חיפוש באתר

כניסה למערכת






שכחתי את הסיסמה
אין לך חשבון עדיין? צור חשבון
שיחת ועידה שיחות ועידה
החברה המובילה בארץ לשיחות ועידה וטלקונפרסינג
http://www.veidan.co.il/

שכפול דיסקים
החברה הותיקה והמובילה בארץ להדפסה על דיסקים, צריבת דיסקים וייצור דיסקים
http://www.cdi.co.il

עיניים - הסרת משקפיים
מכון עיניים מתמחה בהסרת משקפיים בלייזר וברפואת עיניים
http://www.enaim.co.il/

משרות - חיפוש עבודה
פורטל דרושים המרכז את כל האתרים המובילים למחפשי עבודה
http://www.misrot.com/

מכולה - פריקת מכולות

שרותי פריקת מכולות וטעינת מכולות ע"י חברת מכולה
http://www.mehola.com/
מבקרים באתר מאמרים
mod_vvisit_counterהיום892
mod_vvisit_counterאתמול1386
mod_vvisit_counterהשבוע6427
mod_vvisit_counterהחודש40133

אתר כותבים
Add Site to Favorites      Add Page to Favorites      Make Homepage      
פרסום באינטרנט
איך מפרסמים אתרים באינטרנט?
פרסום מאמרים בחינם

בניית אתרים
בניית אתרים נכונים WEBUP
www.webup.co.il
מאמרים - עמוד ראשי arrow כללי arrow דרושים, משרות, קבלה לעבודה arrow עגלות בארה"ב, ציורים בלונדון, מכירות באווירה שונה, כסף גדול...
עגלות בארה"ב, ציורים בלונדון, מכירות באווירה שונה, כסף גדול... PDF הדפס דואל
הערכת משתמש: / 0
הגרוע ביותרהטוב ביותר 
נכתב על ידי עבודה   
ראשון, 24 ינואר 2010
הכל אותו דבר, מונוטוני ומשעמם עם שכר נמוך, אני רוצה עבודה מאתגרת, מעניינת, להנות מהעבודה ולהרוויח כסף טוב. עבודה בחו"ל...הכסף, החוויה, האווירה. העבודה הקשה, השעות המוקדמות של הבוקר ושכר המינימום שבקושי מכסה את שכר הדירה שלי.                                                                                  

התייאשתי, מלצרות זה לא בשבילי. סוף סוף חופש, קמתי בשעות הצהריים המאוחרות אחרי שיום לפני כיסחתי את עצמי בריצה אחר בקשות ורצונות של אנשים שלא ראיתי מימיי, תפריטים, הזמנה, הגשה, ככה במשך 8 שעות 5-6 ימים בשבוע. יופי, הצלחתי לגרד את ה200 שקל טיפים אחרי ליקוקים וחיוכים מאולצים.                                

אני חייבת למצוא לי עבודה אחרת. בהתלהבות רבה פתחתי את המחשב נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לחפש עבודה חדשה, משהו מעניין, משהו שיכניס לי יותר כסף עם פחות מאמץ וחיוכים מאולצים. פקידה במשרד עורכי דין, 22 שקל לשעה, מזכירה בחברת פרסום, 23 שקל לשעה. הכל אותו דבר, מונוטוני ומשעמם עם שכר נמוך . אני רוצה עבודה מאתגרת, מעניינת, אני רוצה להנות ממה שאני עושה. בהיותי מחפשת אתרי דרושים בגוגל ,פתאום בזווית העין ראיתי:  MAKA - עבודה בחו"ל. בהתחלה קצת היססתי להיכנס, כי ידעתי שאם מדובר בחו"ל אז מדובר בהוצאה כספית לא קטנה של כרטיס טיסה אך בכל זאת שתי המילים הללו, עבודה וחול שהתחברו באותו במשפט סיקרנו אותי.                                                                                 

נכנסתי. עגלות בארה"ב, ציורים בלונדון, מכירות באווירה שונה, כסף גדול, משך אותי כל הסיפור, לא עברו יומיים וכבר מצאתי את עצמי מתייצבת באחד מהחברות שמצאתי באתר MAKA, אתר שמתחמה כבר שנים במציאת עבודות בחו"ל. כשהבחורה הנחמדה החלה לספר לי במה מדובר, פי היה פעור וגמגום קל החל לבצבץ לו, מ..מה מה... כמה????? כן כן, אמרה לי הבחורה הנחמדה מהמשרד, אנשים הגיעו לסכומים של 25 , 30 וגם 40 אלף שקל בחודש.                                                              

לא...לא יכול להיות אמרתי, משהו פה לא נראה לי הגיוני. אחרי שבלעתי רוק ונרגעתי מהסכום שנאמר, הראתה לי הבחורה הנחמדה איך באמת עושים כסף גדול מעבודה בחו"ל. אהבתי את מה שראיתי, זה יכסה לי שכר דירה, לימודים ואפילו פינוקים עצמיים. אוקי, אז מתי אני טסה?                                                                      

חודש אחרי שהייתי במשרדי החברה, קניתי כרטיס טיסה לאירלנד שכמובן תוך חודש קיבלתי עליו החזר כספי מלא מהחברה , ארזתי מזוודה ויצאתי לכבוש את אירופה. עבודה בחו"ל משתלמת, מתגמלת ומשאירה טעם טוב וזיכרונות מתוקים. נשארתי 7 חודשים וחזרתי לארץ עם סכום כזה שגם שנה עבודה בארץ לא הייתה מכניסה לי כמו שהעבודה בחו"ל הכניסה בפרק זמן קצר.                                                                 

עוד מעט מתחילה חופשת סמסטר, שכר לימוד כוסה, שכר דירה שולם מראש לחצי שנה, בא לי אוטו, בא לי גם לחדש את ארון הבגדים ולפוצץ את ארון הנעליים שלי במותגים, אני חושבת שאכנס שוב לאתר MAKA  ואחפש לי עבודה בחו"ל, הפעם במקום אחר... איך אוסטרליה נשמעת לכם?

לפרטים על עבודות בחו"ל לחצו על הלינק הבא:
  http://budurl.com/workabroa

תגובות
הוסף תגובה חיפוש רסס
הוסף תגובה
שם:
דואל:
 
כותרת:

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
רוצים להוסיף מאמר משלכם? הצטרפו עכשיו ופרסמו מאמר

מאמרים נוספים בנושא

מאמרים אחרונים כללי

קולג'